Zucker desenvolupa una heterogènia carta d'elaboracions pastisseres per a hotels, restaurants i serveis d'àpats d'alta gamma; per a això compta amb un equip de professionals apassionats del seu treball.

Georg Pirker, va néixer i va realitzar estudis d'hostaleria a Àustria. Ha treballat anys en l'ofici, formant-se professionalment en els millors restaurants de diferents països del món: Alemanya, Suïssa, Itàlia, Àustria i el Carib. El seu treball com a Xef particular d'un empresari Suís el porto a Barcelona.

A Catalunya segueix amb la seva professió dirigint un centre de producció: la seva tasca s'ha basat en la coordinació i elaboració de grans esdeveniments, així com actes selectes en cases privades.

La seva àmplia i enriquidora experiència en l'ofici li ha permès conèixer en profunditat les necessitats principals dels professionals que disposen cada vegada de menys temps però no volen renunciar, en cap moment, a productes artesans i d'alta qualitat. Aquesta realitat és la que principalment li impulsa a desenvolupar aquest ambiciós però alhora excel·lent projecte que és Zucker.

ZUCKER ALS MITJANS:

SEXTA ENCUENTRO ECUWI
L'art de la pastisseria i la xocolateria: Ecuwi

REVISTA CHEF'S BOOK
Zucker, pastisseria d'assemblatge: Chef's book

ZOUK MAGAZINE
Zucker, pastisseria d'assemblatge: Zouk publication

DULCY PASS 2019
Zucker, pastisseria d'assemblatge: Dulcy Pass 2019